Firmabil

Audi | Volkswagen | Volkswagen Nyttekjøretøy 

Vi har bilavtale med en rekke store og små bedrifter i Norge. Hvis du er usikker på om din bedrift har en avtale hos oss, spør oss gjerne. Ønsker du en egen bilavtale for deres bedrift, ta kontakt med oss - så hjelper vi deg.

 

Bilavtale: Vi tilbyr avtaler for leasing av firmabil, gjennom et utvalg av samarbeidspartnere. Om din bedrift allerede har avtale med et biladministrasjonsselskap, kan hele prosessen løses via oss.

Vi finner bilen som passer for deg som har firmabil-leasing eller kjøregodtgjørelse / billønn
Erik Arnesen Bryn har utvalg av biler i alle klasser fra Audi og Volkswagen. Hos oss finner du bilen som passer din livsstil og ditt budsjett, uavhengig om du har firmabilleasing eller billønn via din arbeidsgiver.

Firmabil-leasing

  • Kjører du en bil som er eiet eller leaset av din arbeidsgiver, har du en firmabil. De fleste bedrifter har en avtale med et leasingselskap. Vi hjelper deg med tilbud på ny bil og tar oss av all dialog med leasingselskapet.

Kjøregodtgjørelse | Billønn

  • Har du billønn eller kjøregodtgjørelse er det muligheter for at vi tilbyr rabattert avtale via din bedrift. Da kan du velge å kjøpe, eller inngå privatleasing med oss. Vi hjelper deg med hva som er lønnsomt for akkurat deg.

Kontakt oss i dag:

Kontakt oss om firmabil

Samtykke