Verkstedstjenester

Audi | Volkswagen | Volkswagen Nyttekjøretøy | ŠKODA | SEAT

 Her bestiller du enkelt verkstedtjenester til din bil 

Tid for service, hjulskift eller EU-kontroll på din personbil eller varebil?  Vi hjelper deg gjerne. Ta enkelt og uforpliktende kontakt med vårt kundesenter ved å fylle ut skjema. ( Scroll til bunnen på mobil for skjema) 

 

Bestill din servicetime selv via den digitale tjenesten Bilhold*, finn den tiden som passer best for deg: Mitt Bilhold | Bestill service

Benytt vår nøkkelautomat

Du kan enkelt levere, betale og hente bilen ved å benytte vår nøkkelautomat. Det skal føles trygt å levere din bil til oss på verkstedet, så vi oppfordrer deg til å benytte vår nøkkelautomat både ved innlevering av din bil og når du henter din bil. Betalingsinfo får du på e-post før du henter bilen din. Det foreligger en god beskrivelse til deg ved automaten om hvordan du benytter den.

Du finner vår nøkkelautomat for både Audi og Volkswagen verkstedet utenfor Audi sine lokaler.

Er det trygt å levere bilen min på verksted nå?

Hensynet til folkehelsen, og helsesituasjonen til våre kunder og medarbeidere, har naturligvis den aller høyeste prioritet og vi har innført rutiner for renhold og desinfisering av våre lokaler og ikke minst din eiendom. Din bil beskytter vi med ratt-trekk og ekstra hygiene tiltak. Så det skal være trygt å levere din bil til oss.

 

Vi hjelper deg også her | Våre verksted avdelinger:  

 

*Mitt Bilhold er en tjeneste som leveres av bilimportøren Harald A. Møller.

Vi hjelper deg

Samtykke